Bestellen

Geplande bestellingen kunnen worden geplaatst en opgehaald bij onze vestiging Zuid of vestiging Rokin. Voor spontane bestellingen kan op dezelfde dag de vestiging naar keuze worden gebeld om (Dam, Rokin, Zuid), mits op voorraad, een taart apart te laten zetten om diezelfde dag op te halen.  


Belangrijke informatie

  • Bestellingen dienen uiterlijk 48 uur voor de ophaaldatum te worden geplaatst.
  • Ook bezorgen wij in buitenwijken en omliggende gemeenten van Amsterdam (zoals Amstelveen, Landsmeer). In de check-out kun je controleren of wij bezorgen in jouw woonadres! 
  • Let op: bezorgmoment vindt op de desbetreffende dag tussen 10.00 en 16.00 uur plaats. 
  • Een bestelling annuleren kan tot 48 uur van tevoren door te mailen naar bestellingen@dedriegraefjes.nl. Hierbij wordt 1 euro administratiekosten in rekening gebracht. 


Custom Cakes
Bij een speciale gelegenheid, hoort een speciale taart! Voor custom made bestellingen kun je mailen naar bestellingen@dedriegraefjes.nl. We vinden het altijd fijn om een goede indicatie van jouw wensen te krijgen door een heldere beschrijving of bijvoorbeeld een paar inspiratiefoto’s. We proberen binnen 48 uur te reageren op elke aanvraag. Houd er wel rekening mee dat we ongeveer 2 weken nodig hebben om speciale bestellingen voor te bereiden, dus wees op tijd! Neem een kijkje op ons Pinterest account om te zien wat voor bijzondere taarten wij ooit al hebben gemaakt of voor nog meer inspiratie voor jouw eigen bestelling!

 

Bestel hier jouw favoriete zoetigheden!

Laat je bestelling bezorgen!

Even geen zin of tijd om je bestelling op te halen? Laat je bestelling bezorgen! Wij bezorgen in (bepaalde delen van) Amsterdam en omstreken voor 7,50 euro ongeacht het adres (sinds kort verlaagde prijs)! Meer informatie vind je hier!