De Drie Graefjes Amsterdam | De Drie Graefjes Amsterdam - Over Ons
Lunchroom, High Tea & American Bakery in het centrum van Amsterdam. Lees hier over de verschillende producten die wij aanbieden.
461
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-461,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over ons

Ontbijt, Lunch, High Tea en American Bakery

Lunchrooms

 

Kwaliteit, service en home made – dit is waar wij van De Drie Graefjes voor staan. Wij houden van riante porties, ambachtelijke producten en vriendelijke, snelle service. Kom langs bij de ‘Dam’ (Eggertstraat 1) of het Rokin 128.

De Drie Graefjes ‘Dam’ is waar het allemaal begon.. Achter de Nieuwe Kerk, op de hoek van de Gravenstraat en de Eggertstraat, vestigde De Drie Graefjes haar eerste lunchroom in 2000. Het sfeervolle hoekpand met ruime terras is 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 18:00 voor ontbijt, lunch en brunch.

 

  • Ontbijt, brunch en lunch: Elke dag van 9:00-18:00 (gesloten op 1 januari, 27 april, 25 & 26 december)
  • Reserveren niet mogelijk
  • Ophalen bestellingen American Bakery mogelijk. (Alle bestellingen gaan via onze bakery aan het Rokin, 0206274761)
  • Adres: Eggertstraat 1

 

In 2011 opende De Drie Graefjes een tweede lunchroom aan het Rokin 128. Reserveren voor de lunch in mogelijk bij deze vestiging. Onder het genot van een heerlijke burger of een groot stuk Red Velvet kun je hier uitkijken over de prachtige, gerenoveerde boulevard van het Rokin en het begin van de Amstel.

 

  • Ontbijt, brunch en lunch: Elke dag van 9:00-18:00
    (gesloten op 1 januari, 27 april, 25 & 26 december)
  • Reserveren voor lunch mogelijk
  • Adres: Rokin 128

 

American Bakery

 

Naast onze lunchroom aan het Rokin zit onze American Bakery/High Tea area gevestigd. Hier bakken wij 7 dagen per week alles uit ons assortiment voor in de lunchrooms, bestellingen of take-away.

 

U kunt bestellingen bij ons plaatsen via bestellingen@dedriegraefjes.nl, via onze webshop of bel naar 0206274761. Bestellingen moeten minimaal 2 dagen van te voren geplaatst worden.

De American Bakery van De Drie Graefjes is niet meer weg te denken uit Amsterdam! Ben je op zoek naar de perfecte verjaardagstaart of wil je gezellig High Tea-en? Kom dan langs bij onze American Bakery aan het Rokin 130. Geniet van het brede assortiment in onze High Tea area boven de winkel of neem iets lekkers mee voor thuis als take away.

Reserveren voor de High Tea kan via onze webshop.

 

In de take away Bakery gevestigd in de lunchroom achter de Nieuwe Kerk leveren we elke dag ons gehele assortiment van taarten, cupcakes, cookies, loaves en muffins en kun je bestellingen ophalen. Loop binnendoor vanuit de lunchroom om de Bakery te verkennen of kom binnen via de Gravenstraat 13.

 

High Tea

 

Heb je iets te vieren of wil je lekker bijkletsen onder het genot van een proeverij van ons uitgebreide assortiment? Reserveer dan voor een High Tea!

 

Onze High Tea’s vinden plaats in onze High Tea area boven de American Bakery aan het Rokin 130. Reserveren vanaf 2 tot en met 8 personen kan via de webshop. Bent u met meer dan 8 personen? Stuur dan een e-mail naar reserveren@dedriegraefjes.nl, of bel naar 020-6274761.

Sweet High Tea
De zoete gang van de Graefjes High tea

De zoete gang van onze High Tea. Een variatie van onze zelfgemaakte producten uit de American Bakery, verse scones met clotted cream en home made jam inclusief een pot Dilmah thee.
15,- p.p.

 

De Drie Graefjes High Tea
De complete Graefjes High Tea

Huisgemaakte soep, mini quiche en mini sandwiches gevolgd door een etagere vol taart, cupcakes, brownies en koekjes uit eigen bakkerij aangevuld met verse scones met clotted cream en home made jam. Inclusief onbeperkt Dilmah thee.
23,- p.p.

 

Luxury High Tea
De complete Graefjes High Tea met een glas prosecco

Huisgemaakte soep, mini quiche en mini sandwiches gevolgd door een etagere vol taart, cupcakes, brownies en koekjes uit eigen bakkerij aangevuld met verse scones met clotted cream en home made jam. Inclusief een glas prosecco en onbeperkt Dilmah thee. 

27,- p.p.