High-tea

High-tea

Onze bakkerij op het Rokin nodigt je uit voor een hemelse High Tea. Verwend worden met zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een warm kopje thee met verschillende smaken naar keuze. Of als je echt wilt uitpakken, een glas bubbels erbij!

Over High tea

In onze vernieuwde bakkerij op het Rokin kun je genieten van een High Tea. Het uitgebreide hartige en zoete assortiment wordt aan tafel gebracht. We starten met de hartige gang, een verse sap naar keuze of een glas bubbels.
Daaropvolgend onze hemelse zoete gang met onder andere scones met jam en room. Uiteraard ontbreekt onze populaire Red Velvet Cake niet!
Voor elke gelegenheid ben je bij ons aan het juist adres.

ons menu

Menu image
52.368561
4.892084

Reserveer een high-tea!

Van maandag tot en met zondag kun je op twee verschillende tijden op de dag bij ons komen genieten van de lekkerste huisgemaakte High Tea van Amsterdam. Reserveren vooraf is een must. Je kunt dit doen via de knop onder deze informatie. Vegetarisch of andere dieetwensen? Geef dit aan tijdens het reserveren. Volledig glutenvrij of vegan is helaas niet mogelijk. De high-tea kost €32,50 per persoon.

Rokin 130

8:30-18.00

085 – 82 27 257

Eten in de bakkerij

Bestelling ophalen

Food to go