Decoratie Bakker bij De Drie Graefjes

 

De Drie Graefjes staat bekend om de lekkere en ambachtelijke taarten. Sinds een aantal jaar maken wij ook steeds meer ‘Custom Cakes’. En dat is echt een vak apart! Daarom zoeken wij bakkers die ervaren zijn en affiniteit hebbenΒ met het decoreren van taarten. Ons Custom Cakes bakkersteam maakt bestellingen uit ons standaard Custom Cakes assortiment, maar maakt ook bestelling geheel op verzoek van onze klanten. Kortom, veel ruimte voor eigen creativiteit en initiatief!Β 

 

Taken

Als decoratief bakker bij De Drie Graefjes ben je voornamelijk bezig met het bereiden en ‘custom’ afwerken van bestellingen. Ook zijn er natuurlijk de nodige schoonmaakwerkzaamheden en hoort het plannen en uitvoeren van bakkerijwerkzaamheden er ook bij.


Wie zoeken wij?
Iemand met ervaring in het werken in een professionele bakkerij en het decoreren van taarten. Nog niet ontzettend veel ervaring in het decoreren van taarten, maar wel de ambitie en motivatie dat te ontwikkelen? Meld je dan vooral ook aan! Wij zijn op zoek naar iemand met een creatief inzicht en oog voor detail. Daarnaast zoeken wij iemand met een positieve, flexibele instelling en is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Tot slot zijn wij vooral op zoek naar een enthousiaste, proactieve en vrolijke nieuwe collega!

 

Reageren
Ben jij wat wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie naar irene@dedriegraefjes.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!