Shiftleader bij De Drie Graefjes

 

Shiftleader wat is dat?

Een shiftleader runt de dagelijkse gang van zaken op de vloer en organiseert de werkvloer op de juiste manier. Enthousiasme, overzicht, rust, organisatie skills en verantwoordelijkheidsgevoel zijn belangrijke eigenschappen van onze ideale shiftleader!

 

Taken & verantwoordelijkheden

Naast het meedraaien in de bediening op de vloer zijn er belangrijke taken weggelegd voor de shiftleader, zoals onder andere het delegeren en controleren van het team, toezien op hygiëne, kwaliteit en service, opvangen en afhandelen van klachten en zorg dragen voor de juiste manier van sluiten. Ook het signaleren van verbeteringen en suggesties hiervoor doen behoren tot de shiftleader-functie.

 

Wie zoeken wij?
Ervaring in een (beginnende) leidinggevende rol is een pré. Daarnaast zoeken wij iemand die 4 à 5 dagen per week beschikbaar is. Bij De Drie Graefjes zijn er veel doorgroeimogelijkheden en staan we open voor eigen creativiteit en initiatieven. Tot slot zijn wij vooral op zoek naar een betrouwbare, flexibele en enthousiaste nieuwe collega!

 

Reageren
Ben jij wat wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie naar irene@dedriegraefjes.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

 

See you soon!