logo
Bakker
Zuid
|
Amsterdam
|

Bakkerij bij De Drie Graefjes

De Drie Graefjes staat bekend om de lekkere en ambachtelijke taarten, cupcakes en andere zoetigheden. Elke dag komen er weer enthousiaste gasten die niet kunnen wachten om van ons bakery assortiment te smullen! Ons bakkersteam zorgt elke dag voor deze lekkere bakkerijproducten op het Rokin en Stadionplein in Amsterdam. 

Taken

Als bakker bij De Drie Graefjes ben je voornamelijk bezig met het voorbereiden, bereiden en afwerken van onze producten. Ook zijn er natuurlijk de nodige schoonmaakwerkzaamheden en hoort het plannen en uitvoeren van bakkerijwerkzaamheden er ook bij.

Wie zoeken wij?

Ervaring in de bakkerij is een pré. Geen ervaring, maar wel tomeloze motivatie om te leren? Meld je dan vooral ook aan! Wij zijn op zoek naar iemand met affiniteit met Amerikaans gebak, een positieve en flexibele instelling en kwaliteit en service gericht. Daarnaast is het belangrijk dat je onze visie deelt en communicatief vaardig bent! Tot slot zijn wij vooral op zoek naar een enthousiaste, proactieve en vrolijke nieuwe collega!

Reageren

Dit kan door middel van de knop onderaan deze pagina! We zien je CV graag verschijnen. Wie weet tot snel!

Solliciteer hier!