logo
Lunchkok
Rokin, Dam & Zuid
|
Amsterdam
|

Lunchkok bij De Drie Graefjes


Werken bij De Drie Graefjes

Het ontbijt- en lunchmenu van De Drie Graefjes is Amerikaans geïnspireerd. Burgers, melts, pancakes en clubsandwiches zijn geliefde gerechten van onze gasten. Wij streven naar kwaliteit, snelheid en met zorg bereidde gerechten.   


Taken
Werkzaamheden als kok bij De Drie Graefjes zijn onder andere het voorbereiden en bereiden van gerechten, plannen en uitvoeren keukenwerkzaamheden, voorraadbeheer en inbreng wat betreft het menu, specialiteiten en mogelijkheden tot verbeteringen. Eigen initiatief en creativiteit wordt bij De Drie Graefjes erg gewaardeerd!


Wie zoeken wij?

Een afgeronde koksopleiding en/of werkervaring zijn natuurlijk een pré, maar heb je nog niet de ervaring maar wel een tomeloze motivatie en doorzettingsvermogen, schroom niet en meld je aan! We zijn op zoek naar een teamplayer met een positieve en flexibele instelling. Representativiteit en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. We zijn op zoek naar iemand die onder verschillende omstandigheden de rust weet te bewaren en proactief werkt. Tot slot zijn wij vooral op zoek naar een enthousiast, gemotiveerde en betrouwbare collega!

 

See you soon!

Solliciteer hier!