Bediening bij De Drie Graefjes

 

Wij streven naar lekker eten en drinken en een vriendelijke, snelle service. Bij De Drie Graefjes kan het gezellig druk zijn, dus hou jij wel van een beetje reuring en tempo, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons jonge en gezellige bedieningsteam. Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? 

 

Taken
In de bediening ben je verantwoordelijk voor het opnemen en serveren van bestellingen, maar leer je bijvoorbeeld ook lekkere en mooie koffies maken! Daarnaast zijn jij en je collega’s het gezicht van onze zaak. De bediening zorgt ervoor dat onze gasten met een lach de deur uit lopen, maar ook voor een schone en georganiseerde werkplek.

 

Wie zoeken wij?
Ervaring in de horeca is een pré. Heb je geen ervaring, maar wel de motivatie om veel te leren? Schroom niet en meld je aan! Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal 2 dagen in de week kan werken waarvan 1 weekenddag. Tot slot zijn wij vooral op zoek naar iemand waarop wij kunnen bouwen, die onze gasten graag een leuke ervaring geeft en die assertief is!

 

Reageren
Ben jij wat wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie naar irene@dedriegraefjes.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

 

See you soon!